Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Review: Lancome Teint Idole Ultra 24h

Lancome, Teint Idole Ultra 24h - 03 beige diaphane


Γεια σας!

Το συγκεκριμένο review αφορά το foundation "Teint Idole Ultra 24h". Είχα δοκιμάσει ένα δειγματάκι από ένα περιοδικό πριν λίγο καιρό και, επειδή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον,  είπα να το προτιμήσω, όταν αναζήτησα ένα foundation από μια high end εταιρία.

 Στα θετικά του ανήκει το ότι έχει spf 15, είναι oil-free και είναι και buildable, που σημαίνει ότι μπορείς να απλώσεις και δεύτερη στρώση, χωρίς κανένα πρόβλημα, αν θέλεις να ενισχύσεις το αποτέλεσμα (φυσικά, αφού στεγνώσει η πρώτη).

Στα αρνητικά του τώρα, ανήκει το ότι έχει μέτρια κάλυψη, κάτι που θεωρώ μείον, γιατί, όταν το αγόρασα, η πωλήτρια μου το παρουσίασε ως υπερ-καλυπτικό και αναζητούσα κάτι τέτοιο. Επίσης, η υφή του είναι αρκετά βαριά για την κάλυψή του (προσωπικά μου θυμίζει το unifiance της la roche-posay, το οποίο, όμως, είναι απίστευτα καλυπτικό). Επίσης, χωρίς primer η διάρκειά του δεν ξεπερνά τις 4-5 ώρες. Με primer και μια καλή πούδρα κρατάει σχεδόν όλη τη μέρα (αλλά με αυτόν τον τρόπο κρατάνε και πολύ πιο οικονομικά foundations!). 

Η τιμή του είναι γύρω στα 43 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, γιατί το αγόρασα με έκπτωση γύρω στα 30 κάτι.

Συμπερασματικά, είναι ένα προϊόν, το οποίο θέλει μια κάποια διαδικασία για να δουλέψει σωστά και  προσωπικά, δε νομίζω να το αγόραζα ξανά, μιας και στα ίδια χρήματα μπορούμε να βρούμε στην αγορά πολύ καλύτερα foundations. 

Αυτά από μένα και ελπίζω το πρώτο μου review να σας φάνηκε χρήσιμο :)

Φιλιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου