Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Review: Προϊόντα από το healthy-scoop.com




Το Healthy-Scoop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των προϊόντων της KITE HELLAS, στο οποίο μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιποίησης, προσωπικής υγιεινής, βρεφικά καλλυντικά και οφθαλμοκαλλυντικά, ενώ διατίθενται και προϊόντα περιποίησης εξειδικευμένα για δέρματα με πρόσφατα και παλαιότερα τατουάζ. Πολύ προσεγμένα προϊόντα, άμεση εξυπηρέτηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μεταφορικά τους έξοδα είναι από τα χαμηλότερα που μπορείτε να βρείτε σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Η εταιρία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλει ορισμένα από τα προϊόντα της, για τα οποία, αφού τα δοκίμασα για αρκετές ημέρες, θα σας πω την ειλικρινή μου άποψη.



Kerasol roll on ανακούφισης ποδιών




Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για κουρασμένα πόδια, με δροσιστική και μαλακτική δράση. Αφήνει μια αίσθηση ανανέωσης και ξεκούρασης, η μυρωδιά του θυμίζει μέντα, έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται αμέσως και προσφέρει ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλη σημεία του σώματος εκτός από τα πόδια, όπως μέση και αυχένας. Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν και, αν αγαπάτε τα ψηλά τακούνια, ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσετε!
Τιμή: 7,40 ευρώ / 88ml 


Kerasol ultra 20 - πλούσια ενυδατική και μαλακτική κρέμα ποδιών




Μια πολύ ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή που απορροφάται σχετικά εύκολα, καθότι έχει αρκετά ρευστή υφή. Αφήνει και αυτή μια αίσθηση δροσιάς στα πόδια, ενώ τα ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στην ανάπλαση το δέρματος μετά από σκασίματα. Αποτελέσματα θα δείτε από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ με το πέρασμα των ημερών θα δείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται κατά πολύ. Χωρίς υπερβολή, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρέμα ποδιών.
Τιμή: 7,40 ευρώ / 57gr


Gynofit - λοσιόν καθαρισμού χωρίς άρωμα για την ευαίσθητη περιοχή




Είναι ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιείται στο μπάνιο και κατόπιν ξεπλένεται. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από γυναίκες με ευαισθησία. Περιέχει γαλακτικό οξύ, δεν έχει καμία πρόσμιξη με σαπούνι και συντηρητικά, ενώ βοηθά και στη διατήρηση του pH σε φυσιολογικά επίπεδα.
Τιμή: 8,30 ευρώ / 200ml


Forever Ink - Ink Shield




Πρόκειται για μια κρέμα κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση και προστασία δέρματος με τατουάζ. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνες B, C και E, αλλά και αντιοξειδωτικά συστατικά και προσφέρει ενυδάτωση, διατήρηση των χρωμάτων, αλλά και αντηλιακή προστασία με spf 45. Έχει ελαφριά σύνθεση χωρίς λάδι και απορροφάται άμεσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την ημέρα, είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο προϊόν και απολύτως άοσμο. Επίσης, από την ίδια σειρά κυκλοφορεί και αντίστοιχο προϊόν κατάλληλο για πρόσφατα τατουάζ. Προσωπικά, δεν έχω κάποιο τατουάζ, οπότε έδωσε το προϊόν για δοκιμή σε μια φίλη μου, η οποία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
Τιμή: 12,50 ευρώ / 50 gr.


Kiten Beauty Total Eye Wipes 




Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού ματιών και αφαίρεσης make up. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ, το οποίο συνδυαστικά με την ήπια αντιβακτηριδιακή δράση,θρέφει τις βλεφαρίδες, προστατεύει τα βλέφαρα και δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν το μακιγιάζ, ώστε να προετοιμάσουν το δέρμα, για την αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της μέρας για ανανέωση και τόνωση. Προσωπικά, τα χρησιμοποίησα για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τα βρήκα πολύ αποτελεσματικά, ακόμα και για την αφαίρεση της μάσκαρα. Τα πανάκια είναι καλής ποιότητας, αρκετά υγρά και ανάγλυφα, κάτι που βοηθά τον καθαρισμό. Το μόνο μείον που εντόπισα είναι η δυσάρεστη οσμή τους.
Τιμή: 3,98 ευρώ / συσκευασία των 8 τεμαχίων.


Kiten Beauty Οφθαλμολογικά Δάκρυα Ομορφιάς




Πρόκειται για σταγόνες ματιών, οι οποίες μπορούν χρησιμοποιηθούν καθημερινά, ώστε να ξεκουράσουν τα μάτια σας και να διώξουν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού βλέμματος και τα βρήκα εξαιρετικά μετά από πολύωρη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μια κουραστική μέρα.
Τιμή: 13,74 ευρώ / συσκευασία των 20 αμπουλών.

Βρείτε όλα τα προϊόντα και επιπλέον πληροφορίες:


Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω προϊόντα; Τι σας έκανε περισσότερη εντύπωση και θα δοκιμάζατε;
Σας φιλώ, beauties!

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.


3 σχόλια:

  1. megeiaaa....moy ta esteilan ki emena,,,an thes ela na deis kai to diko moy review!!!
    http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/2013/06/kite-hellas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Εννοείται πως θα τσεκάρω και το δικό σου review :)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. αμα ειναι τζαμπα ειναι ολα ωραια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή