Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Avene - Hydrance Optimale Legere






Επιτέλους, μετά από πολύ καιρό μπορούμε να πούμε ηλιόλουστες καλησπέρες σε όλες και όλους!

Σημερινό μας θέμα, θα είναι η ενυδάτωση, έτσι όπως ακριβώς τη θέλουμε όλες τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού: ανάλαφρη, δροσερή, με έντονη δράση, ώστε να αντισταθμίζεται η επιβλαβής δράση του ήλιου στην επιδερμίδα μας και πάντα με την υπογραφή μιας αξιόπιστης εταιρίας που αγαπάμε και προτιμάμε χρόνια τώρα, την Avene.

Η ενυδατική κρέμα προσώπου Hydrance Optimale Legere της Avene έρχεται να καλύψει όλες τις παραπάνω ανάγκες, παίρνοντας άριστα σε όλους τους τομείς! Αρχικά έρχεται σε μια λιτή και προσεγμένη συσκευασία των 40 ml, με τέτοιο πώμα, ώστε να ρυθμίζετε εύκολα την ποσότητα που επιθυμείτε για κάθε χρήση. Το προϊόν έχει μια αρκετά ελαφριά υφή που θυμίζει gel, και η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, αλλά ιδιαίτερα ήπια παράλληλα.





Απλώνεται εύκολα στο δέρμα, ενώ αρκεί η ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Το καλύτερο όλων είναι ότι σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα έχει απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα και αφήνει μια αίσθηση που δύσκολα συναντάς σε ενυδατική κρέμα, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε την  επιδερμίδα σας, πλήρως ενυδατωμένη, βελούδινη στο άγγιγμα, αφήνοντας ένα ματ τελείωμα, αλλά καθόλου στεγνό στην αίσθηση.

Τέλος, η σειρά Hydrance Optimale, έρχεται εκτός από την εκδοχή Hydrance Optimale Legere που ενδείκνυται για ευαίσθητο κανονικό και μικτό δέρμα, στην εκδοχή Hydrance Optimale Riche, η οποία είναι ιδανική για ξηρό δέρμα, αλλά και σε εκδοχή με SPF 20.










Μπορείτε να το βρείτε και τα 3 προϊόντα της σειράς Hydrance Optimale, αλλά και μεγάλη γκάμα των προϊόντων Avene στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Inatural, σε πολύ οικονομικές τιμές και με πλήρεις πληροφορίες για τη χρήση, τη σύνθεση και τη δράση του κάθε προϊόντος εδώ. Επίσης, μην ξεχνάτε να τσεκάρετε τις προσφορές που τρέχουν πολύ συχνά, ώστε να είστε πάντα ωφελημένες από τις αγορές σας!


Χρήσιμα links:

  • Επίσημο ελληνικό site της Avene: www.eau-thermale-avene.gr
  • Ηλεκτρονικό φαρμακείο Inatural: www.inatural.gr
  • Facebook σελίδα του Inatural: www.facebook.com/inatural.gr
  • Δείτε παλαιότερο review προϊόντων της Avene, αλλά και πληροφοριακό υλικό για την εταιρία εδώ.

     


Σε εσάς πως φαίνεται η Hydrance Optimale Legere της Avene; Ελπίζω να τη δοκιμάσετε και να την αγαπήσετε όσο και εγώ!
Σας φιλώ!


*Ευχαριστώ το Inatural.gr για την αποστολή του προϊόντος.



2 σχόλια:

  1. αχ με βάζεις σε πειρασμούς...μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω μια καλή ενυδατική..johnson's θες, nivea θες, cien θες, garnier θες...τίποτα! η πιο καλή από αυτές που έχω δοκιμάσει είναι της diadermine... από τι φαίνεται μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω μια ενυδατική από φαρμακευτικές εταιρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως θέλει αρκετή έρευνα αγοράς, για να βρεις την ιδανική ενυδατική για σένα, οπότε είσαι απόλυτα δικαιολογημένη :) Προσωπικά, θα σου συνιστούσα να στραφείς σε φαρμακευτικές εταιρίες, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο επιδερμίδας σου. Και μην ξεχνάς πως τα δειγματάκια φτιάχτουν για να μας δευκολύνουν γι'αυτόν τον σκοπό ;)
      Καλή επιτυχία στην αναζήτηση!

      xx

      Διαγραφή